Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.:.Zapowiedz.:.Hardcore 69.:. Start BETA 12.10.2013. Oficjalny Start 19.10.2013.:. Poprzednia Zapowiedz Zamknieta. Rekrutacja Otwarta. Pisac Podania.

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny beznadziejny server, nie polecam iż jest to server który reklamuje Jok3rstars, czyli upadnie max po 2 tygodniach ;3

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Kolejny beznadziejny server, nie polecam iż jest to server który reklamuje Jok3rstars, czyli upadnie max po 2 tygodniach ;3

reklama u zycza,Autorskie pluginy. I padnie po 2 tygodniach ? cos tu nie pasuje koleszko. :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Tu się mylisz.

Sam daje pomysły na pluginy, które są aktualnie podczas programowania.

Serwer nie padnie tak szybko ;)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

-Nick z Gry:KaciPL

-Obeznanie Komend:(helper mod na 10/10)

-Obowiazkowy TS.3/Skype: ts mam (micro mam) skype tez mam : kaci512

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server: 5 h okolo w weekend wiecej ;d

Opublikowano

-Nick z Gry:KaciPL

-Obeznanie Komend:(helper mod na 10/10)

-Obowiazkowy TS.3/Skype: ts mam (micro mam) skype tez mam : kaci512

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server: 5 h okolo w weekend wiecej ;d

Rozpisz się bardziej xD

Opublikowano

reklama u zycza,Autorskie pluginy. I padnie po 2 tygodniach ? cos tu nie pasuje koleszko. :)

"Koleszko" autorskie pluginy nie świadczą o tym czy będziecie mieli dużo graczy, czy server będzie fajny, czy nie upadnie po 2 tygodniach. Liczy się to czy graczą się spodoba a jak na mój gust to server jest beznadziejny i upadnie po czasie "góra 1 miesiąc" tak jak avaterysa servery ;)

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

"Koleszko" autorskie pluginy nie świadczą o tym czy będziecie mieli dużo graczy, czy server będzie fajny, tylko liczy się to czy graczą się spodoba a jak na mój gust to server upadnie 2 tygodnie, góra 1 miesiąc tak jak avaterysa servery ;)

Powiedz mi teraz, Co maja tu do rzeczy servery avaterysa.?.Poza tym gra spodobac moze sie spodoba. Ale napewno bedzie lepszy niz te wasze gowno avenis na ktorym graja 4 osoby dziennie. Powodzenia.

Dajemy wszystko z siebie aby ten server byl jak najlepszy, I wlasnie tak wyglada. A tacy jak ty . czyli inaczej dzieciaki ktore jednym nabitym postem Moga zdenerwowac inne osoby. Zastanow sie dzieciaku co piszesz...

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

"Koleszko" autorskie pluginy nie świadczą o tym czy będziecie mieli dużo graczy, czy server będzie fajny, czy nie upadnie po 2 tygodniach. Liczy się to czy graczą się spodoba a jak na mój gust to server jest beznadziejny i upadnie po czasie "góra 1 miesiąc" tak jak avaterysa servery ;)

Koleszko chyba nie chcesz bym odwiedzil twoj serwer.

A po za tym jak ci sie cos nie podoba to pisz dokladnie o co ci chodzi.

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Powiedz mi teraz, Co maja tu do rzeczy servery avaterysa.?.Poza tym gra spodobac moze sie spodoba. Ale napewno bedzie lepszy niz te wasze gowno avenis na ktorym graja 4 osoby dziennie. Powodzenia.

Dajemy wszystko z siebie aby ten server byl jak najlepszy, I wlasnie tak wyglada. A tacy jak ty . czyli inaczej dzieciaki ktore jednym nabitym postem Moga zdenerwowac inne osoby. Zastanow sie dzieciaku co piszesz...

Ziomek, po pierwsze mam w dupie server avenisa (który porzucił). Po drugie dzieciaczku nie pisz tak bo mam 16 lat a jeżeli uważasz się za dorosłego to jesteś w błędzie.

Koleszko chyba nie chcesz bym odwiedzil twoj serwer.

A po za tym jak ci sie cos nie podoba to pisz dokladnie o co ci chodzi.

Koleś nie strasz mnie bo po pierwsze nie mam swoich serverów, po drugie chcesz odwiedzać to zapraszam, po trzecie też sobie mogę kupić "SuperStresser" i bawić się w ddosy jak jebany gimbus.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Opublikowano

Podanie na HeadAdmina / Admin

-Nick z Gry: ConsearPL

-Obeznanie Komend:9/10

-Obowiazkowy TS.3/Skype:Mam/Mam

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server: okolo 5h dziennie

-Cos o Sobie: Mam na imie dawid gram w różne gry Minecraft jak Online przykładowo World Of Tanks, Battlefield i wiele innych . Interesuje sie programowaniem, tylko akurad teraz sie znam sie za bardzo na programowaniu gdyż w gimnazjum nie maja takiego zakresu :) Gram okolo 10h weekendy w dni robocze 5h max, lubie troche komuś pomoc jak w minecraft i innch grach, kogos czegoś nauczyć np: Komend do minecraft. Wiem jak powinien sie zachować admin/headadmin serwerów nie tylko minecraft lubie miłą atmosfere umiem sie normalnie zachować jak na moj wiek nie jak niektorzy. Lubie rozmawiać na ts3 jak np gram z kolegami , nie lubie grać tak na sucho :) czyli nie lubie grać tak jak nie rozmawiam z np Adminami serwera. Myśle ze wszystko co mialem o mnie napisać , napisałem :)

-Co mozesz zaoferowac Serverowi: Pomagać nowym graczom na serwerze a takze jak bedzie potrzeba wplacic cos na serwa i oczywiscie Ogarnietego mnie Admina/HeadAdmina heh :)

Opublikowano

-Nick z Gry:szymojoker.

-Obeznanie Komend:9/10.

-Obowiazkowy TS.3/Skype:Tak.

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server:1/12h

-Cos o Sobie:Ohh co tu dużo pisać znasz mnie xD.

-Co mozesz zaoferowac Serverowi:Moje doświadczenie związane z komendami i utrzymywaniem
porządku na serwerze. Byłem moderatorem na wielu serwerach
p4-wink.png
.

Opublikowano
Podanie ;d

-Nick z Gry: Razor1746

-Obeznanie Komend: Bardzo Dobre

-Obowiazkowy TS.3/Skype: Mam

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server:Niestety tylko weekend ,ile wlezie

-Cos o Sobie: Lubie pomagać , jestem miły. Oraz znamy się :D

-Co mozesz zaoferowac Serverowi: Pomoc graczą , administracji ,miłą osobę i chętną w rozwiązywaniu problemów.

Opublikowano

Podanie na HeadAdmina i na Admina

-Nick z Gry: MrNicePig

-Obeznanie Komend: 10/10

-Obowiazkowy TS.3/Skype: Ts3 oraz skype

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server: 4-5 h Czasami może mniej 2-3h gdyż może bendzie sprawdzian czy cuś :)

-Cos o Sobie: Lubie serwery minecraft Frkacje survival KM. Lubie pomagać innym, być miłymi pomagać w trudnych sprawach. Miałem własny serwer Survival+Frakcje 50s. Byłem adminem na jednym z serwerów który miał autorskie pluginy i 200s a właściciel mnie chwalił jak i gracze, że 'umiem' pomagać. Chciałbym zacząć przygode na tym serwerze jako wyższa ranga niż Gracz czy VIP

-Co mozesz zaoferowac Serverowi: Składki, Robienie Reklam, reklamowanie serwera, wszystko to co może podtrzymywać serwer przy działaniu.

Moje Poradniki

Jak zwiększyć FPS ?

Jak Dodać Mody do MineCraft ?

Następny TuT niedługo =]

Zapraszam do zobaczenia moich Poradników ! =]

Opublikowano

PODANIE NA ADMINA/HeadAdmina

-Nick z Gry: Nakafirus58

-Obeznanie Komend: 9.5/10 ( Ponieważ zawsze dochodzą nowe komendy , których trzeba się douczyć)

-Obowiazkowy TS.3/Skype: Posiadam Ts'a 3 i Skype ( Pw)

-Czas jaki poświecić możesz na Server: około 5 h +/- .

-Coś o sobie : Nazywam sie Przemek . Jestem osobą idealną na to stanowiski ponieważ jestem odpowiedzialny, bezstronny ,szczery i uczciwy. W Minecraft'a gram od początku bety . Interesuję się Informatyką . Gram w gry typu mmorpg , online , fps .

-Co możesz zaoferować serwerowi : Oferuję serwerowi dobrego Administratora , osobę która jest bardzo kreatywna oraz rzetelność z mojej strony .

Opublikowano

-Nick z Gry: gasman245

-Obeznanie Komend: Dobrze znam ponieważ zajmuje się też pluginami 8/10.

-Obowiazkowy TS.3/Skype: Tak mam.

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server: 4 h więcej może też być.

-Cos o Sobie: Mam na imię Dawid lubię piłkę nożną i jestem przyjazny oraz miły.

-Co mozesz zaoferowac Serverowi: Dobra pomoc ogarniecie i robienie reklam.

Proszę :)

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

------------------------|

Opublikowano

-Nick z Gry:Mathev

-Obeznanie Komend:9/10 (Jeżeli to hardcor, to się dobrze składa bo znam dosyć dużo, lecz sami wiecie że co jakiś czas są nowe wiec myśle, że 9/10 to wobec mnie dobra odpowiedz, którą chciałbym uwzględnić)

-Obowiazkowy TS.3/Skype:Posiadam, i bez problemów będzie się można zemną dogadać. (Niechciałbym tu publikować moich danych więc prosiłbym, oto żeby napisać dane na PW)

-Czas jaki poswiecic mozesz na Server:No, jak każdy nie żyje tą grą mam życie osobiste wiec myśle , że w granicach 3-6h dziennie

-Cos o Sobie:Można powiedzieć, że jestem kulturalny, uczciwy wobec osób, które czynią to dla mnie oraz które też maja zasady. Mam 16 lat, mój głos przypomina 18-latka lecz to, już nie moja zasługa :).

Jestem spokojny lecz, jak niekiedy zdarza mi się zdenerwować jeżeli ktoś mnie do tego próbuje zmusić i zdenerwować.

Mam na imię Patryk, Mieszkam jak dotąd w Polsce (Miejscowości nie uwzględnię dla dobra mojej prywatności)

Myślę ze o mnie to na tyle; D

-Co mozesz zaoferowac Serverowi: Mogę zaoferować serwerowi pełną kontrolę w czasie gdy jestem online nad serwerem i jego użytkownikami.

Pomoc, która będzie potrzebował użytkownik/gracz, jak i zarówno załoga serwera

Zaoferować również mogę, zachowanie które myślę, że jest na wysokim poziomie. (Lecz to tylko moja opinia;))

To na tyle, do zobaczenia.!

Cya! ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...